Korona-viruksen ja Brexitin vuoksi, Bromptoneita on saatavissa rajoitetusti vain maahantuojan kautta. Toistaiseksi emme valitettavasti saa edes koeajopyöriä. Korjaamme vain meiltä ostettuja Brompton-pyöriä ja varaosien saatavuudessa saattaa olla ongelmia. Soita ennakkoon. Toivomme saatavuuden parantuvan vuonna 2022.

Brompton on voittanut useimmat alan lehtien testit hyvän ajettavuutensa ja loistavan taittomekanisminsa ansiosta. Greenbike on myynyt Brompton-taittopyöriä vuodesta 2006 lähtien, eli olemme Suomen pitkäaikaisin Brompton-myyjä. Kokoelmassamme on mm. Suomen vanhin Brompton ja olemme huoltaneet ja viritelleet kaikkia siitä uudempia malleja. Näillä sivuilla kerromme kokemuksiamme ja annamme vinkkejä Brompton-pyörän omistajille ja hankintaa harkitseville. Liikkeellämme on normaalisti mallipyöriä koeajoa ja -taittoa varten.

Brompton - Esite 2021

Greenbiken asiakkaana saat ostamallesi pyörälle toimivan ja kokeneen huollon tarvitessasi. Meiltä myös Brompton-varaosat ja tarvikkeet suoraan hyllystä omille asiakkaillemme. HUOM: Vuonna 2021 varaosien saatavuus tehtaalta heikko, oma varastomme on varattu vain meiltä ostettuihin pyöriin. Soita ennalta jos Bromptonisi tarvitsee huoltoa. Lisäksi liikkeessämme on normaalisti tarjolla Bromptoniin laukkuja, satuloita, erilaisia renkaita, lukkoja, valaisimia yms. lisätarvikkeita.