Greenbike on myynyt Brompton-taittopyöriä vuodesta 2006 lähtien, eli olemme Suomen pitkäaikaisin Brompton-myyjä. Näillä sivuilla kerromme kokemuksiamme ja annamme vinkkejä Brompton-pyörän omistajille ja hankintaa harkitseville.

Brompton - Englanninkielinen esite 2017 (PDF, 14Mb)
Brompton - Suomenkielinen esite 2014 (PDF, 8Mb) - Vuodelle 2017 merkittävimmät muutokset ovat uudet jarru/vaihdekahvat, tangon/ohjauskannattimen malli, muuttuneet värit ja laukkuvaihtoehdot.

Brompton on voittanut useimmat alan lehtien testit hyvän ajettavuutensa ja loistavan taittomekanisminsa ansiosta. Liikkeellämme on aina mallipyöriä koeajoa ja -taittoa varten.

HUOMAA: varasto-Bromptoneihin nyt Plixi-taittokypärä tai toinen rengaskerta (pistosuojattu Schwalbe Marathon Plus tai nastoitettu Marathon Winter) kaupan päälle!

Greenbiken asiakkaana saat ostamallesi pyörälle aina toimivan ja kokeneen huollon tarvitessasi. Meiltä myös tavallisimmat Brompton-varaosat ja tarvikkeet suoraan hyllystä. Lisäksi liikkeessämme on tarjolla Bromptoniin erinomaisesti sopivia laukkuja, satuloita, erilaisia renkaita, lukkoja, valaisimia yms. lisätarvikkeita.

Sähköavusteinen Brompton E esiteltiin heinäkuussa 2017. Alkuvaiheessa toimitukset ovat hyvin rajoitettuja, vain Englannin suurkaupunkeihin. Manner-Euroopan toimitukset alkavat vuonna 2018.
Lisätietoa: Brompton E - esittelysivu Brompton E - video ja tekniset tiedot.
Moottorina on 250W hiiliharjaton sähkömoottori etunavan yhteydessä. Sähköavustus toimii polkemisen apuna 25km/h saakka. Akku sijaitsee pyörän etulaukussa ja toimintamatka ajotyylistä riippuen on 40-80km. Latausaika vakiolaturilla 80% varaustilaan on n. 3 tuntia ja täyteen asti n. 5 tuntia. Lisävarusteena saatava pikalaturi käytännössä puolittaa latausajat. Sähkösarjaa ei saa päivitettyä vanhoihin Bromptoneihin, sillä runkorakenne ei täytä sähköavusteisten polkupyörien EN15194-standardia. Tässä vaiheessa esiteltiin M2L ja M6L-mallit, päivitämme sivuja kun kuulemme lisää.