Mikäli liikkeemme varastovalikoimasta ei löydy sinulle sopivaa mallia, voit tilata haluamasi pyörän. Tilauslomakkeessa on mainittu saatavilla olevat varusteet ja lisätarvikkeet. Mallinimestä (esim. M3L) käy ilmi ohjaustangon tyyppi, vaihteiden lukumäärä ja lokasuoja/tavarateline valinta. Satula ja satulatolppa valitaan omistajan pituuden ja mieltymysten mukaan. Takajousitukseen on valittavissa kaksi erijäykkyistä kumijousta, valinta riippuu ajajan painosta ja ajotyylistä. Renkaita sekä laukkuja on monia erilaisia ja pyörään saa paristo- tai napadynamovalaisimet.

Brompton on monen aktiivisen ihmisen päivittäinen apuri. Brompton kuljettaa vaivattomasti omistajansa tavarat ja itse pyörääkin on taitettuna todella helppo siirrellä ja kuljettaa. Kaikki etulaukkumallit kiinnittyvät pikakiinnityksellä Bromptonin runkoon, joten kuorma ei vaikuta ohjattavuuteen. Pyörän kuljetukseen on saatavilla päivittäiseen käyttöön vetoketjulla varustettu kevyt suojus (Video) ja pidempään matkustamiseen soveltuva B bag.
Klikkaa tästä nähdäksesi lisätietoa Brompton tarvikkeista.

Näiden lisäksi liikkeessämme lisätarvikkeina tarjolla esimerkiksi:
-Rungon sisään sopiva Brompton työkalusarja. Huomaa: Sopii vain pidemmän akselivälin (vm.2004 ja uudemmat) Bromptoneihin. 70 €/kpl
-Brompton nastarenkaat (Schwalbe Winter 30-349). 35€/kpl
Brompton nastarenkaat postimyyntinä: minimitilaus 2kpl, toimituskulut 12,40€ (postiennakko).
Klikkaa tästä nähdäksesi lisätietoa.

-Overade Plixi taittokypärät.
-Vedenpitävät Ortlieb-laukut R-mallin takatavaratelineeseen. Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4
Front Roller Classic 35€/kpl (OVH: 50 €) tai Front Roller Plus (kuvissa) 38,50 €/kpl (OVH: 55 €). Heijastin molemmissa päädyissä, joten sopivat kummalle puolelle tahansa.
-Brompton A-Bag Nahkainen etulaukku. 395 €
-Pistosuojatut Schwalbe Marathon Plus-renkaat (koko 35/349) 45 €/kpl
-Kokoontaitettava lukko. Valmistaja kuvasta poiketen Abus. Sopiva esim. Bromptonin suojuspussin kanssa kuljetettavaksi. 69 €/kpl. Varastossa myös tätä edullisempia taitettavia lukkoja.