HUOM: mallinimet ovat päivittyneet 2022. Päivitämme tämän sivun jos saamme uuden mallit myyntiin 2023.

Hinnastossa on listattuna saatavilla olevat varusteet ja lisätarvikkeet. Mallinimestä (esim. M3L) käy ilmi ohjaustangon tyyppi, vaihteiden lukumäärä ja lokasuoja/tavarateline valinta. Satula ja satulatolppa valitaan omistajan pituuden ja mieltymysten mukaan. Takajousitukseen on valittavissa kaksi erijäykkyistä kumijousta, valinta riippuu ajajan painosta ja ajotyylistä. Renkaita sekä laukkuja on monia erilaisia ja pyörään saa paristo- tai napadynamovalaisimet. Valtaosan tarvikkeista voi vaihtaa haluamikseen varastossa oleviin pyöriin, jolloin vältytään tehdastilauksen odotteluajalta.

Brompton on varusteltavissa juuri sinun tarpeisiisi sopivaksi. Kaikki etulaukkumallit kiinnittyvät pikakiinnityksellä Bromptonin runkoon, joten kuorma ei vaikuta ohjattavuuteen ja laukku on helppo ottaa mukaan ajon jälkeen. Pyörän kuljetukseen on saatavilla päivittäiseen käyttöön vetoketjulla varustettu kevyt suojus (Video) ja pidempään matkustamiseen soveltuva B bag.
Klikkaa tästä nähdäksesi lisätietoa Brompton tarvikkeista.

Näiden lisäksi liikkeessämme lisätarvikkeina tarjolla esimerkiksi:
-Rungon sisään sopiva Brompton työkalusarja. 70 €/kpl
-Brompton nastarenkaat (Schwalbe Marathon Winter 30-349). 35€/kpl Toimitus postiennakolla: minimitilaus 2kpl, toimituskulut 12,40€.
-Vedenpitävät Ortlieb-laukut R-mallin takatavaratelineeseen. Kuva 1 Kuva 2 Kuva 3 Kuva 4
Front Roller Classic 35€/kpl (OVH: 50 €) tai Front Roller Plus (kuvissa) 38,50 €/kpl (OVH: 55 €). Heijastin molemmissa päädyissä, joten sopivat kummalle puolelle tahansa.
-Pistosuojatut Schwalbe Marathon Plus-renkaat (koko 35/349) 45 €/kpl
-Kokoontaitettava lukko. Valmistaja kuvasta poiketen Abus. Sopiva esim. Bromptonin suojuspussin kanssa kuljetettavaksi. 69 €/kpl.

Brompton tarjoaa kaudella 2021 6 vakioväriä, kolme erikoisväriä ja kaksi eri lakkapintaa. Osan väreistä voi valita erikseen päärunkoon ja lisäosiin, joten erilaisia väriyhdistelmiä on yli 100.