Brompton mainitaan useimmissa testeissä sekä fiksuimmin taittuvana että parhaan ajotuntuman omaavana. Esim: YLE Kuningaskuluttaja 09/2011. Pyörän suunnittelussa on lähdetty normaalin pyörän ajettavuudesta ja satulan/ohjaustangon/akselivälin mittasuhteesta. Täten ajotuntuma vastaa (kävelyvauhtia kovemmilla nopeuksilla) normaalia aikuisten kaupunkipyörää.

Pyörän taittomekanismi on pysynyt perusratkaisuiltaan muuttumattomana ja kaikki vuoden 2003 jälkeen (akselivälin pidennys) valmistetut pyörät onkin mahdollista päivittää tuoreinta mallia vastaaviksi. Brompton tarjoaa edelleen varaosia myös "lyhyisiin" pyöriin.
Katso tästä lisätietoa Bromptonin kehityksestä.

Alkuperäisen M-ohjaustankomallin lisäksi Brompton on vuonna 2005 tuonut markkinoille urheilullisen ja lyhyemmille ajajille sopivan S-mallin, pidemmille matkoille useita eri otteita tarjoavan P-mallin ja vuonna 2012 pitkille ajajille sopivan H-mallin. M- ja H-tangon mittasuhteet muuttuivat (korkeampi kannatin, tanko pienemmällä nousulla) 2017 kaudelle, mutta otekorkeudet säilyvät samana. Kaikki mallit voi tilata 1-, 2-, 3- tai 6-vaihteisena.

Brompton mallit yhdessä kuvassa.
Otekorkeudet -mittakuva
Ohjainkannattimet -mittakuva
Brompton Bike Builder Tällä työkalulla voit rakentaa haluamasi kokoonpanon.

Aktiivisen tuotekehityksen ansiosta taitettavuus ja toimintavarmuus yhdistyvät onnistuneesti. Nykyinen pyörä- ja varustemallisto tarjoaakin muunneltavan ja toimivan ratkaisun kaikenlaisille käyttäjille!