Etsimme mielellämme juuri sinulle parhaiten sopivan Bromptonin ja annamme nopeasti arvion mahdollisesta vaihtopyörästä. Toimitustapoja on kolme:
-Omasta valikoimastamme (lista alempana) Bromptonien toimitusaika on lyhin ja optio-osat löytyvät hyllystä (esim. lokasuojat, satulaputki tai renkaat).
-Suomen varastolta toimitettavat pyörät saapuvat 1-2 päivän toimitusajalla ja varustelu onnistuu päivässä. Suomen varastosta saatavilla hyvä valikoima yleisimpiä malleja, esim. S2L, M3L, M6L, H3L, H6L. Muista, että voimme halutessasi muuntaa nämäkin pyörät nopeasti E-, L- tai R-versioksi.
-Tehdastilauksissa toimitusaika on normaalisti 6-8 viikkoa. Pyörä menee tehdastilaukseen käytännössä vain jos haluat titaaniversion, harvinaisemman värin/erikoismallin tai erikoisen 2-värisen pyörän. Jos epäröit mallivalintaa, katso Brompton Valintaoppaamme tai ota yhteyttä.

Varastopyöriin voidaan vaihtaa haluamasi välitys, satulaputki, satula, takajousi, renkaat sekä tietysti laukut. L-malli on mahdollista muuttaa R- tai E-malliksi ja päinvastoin. Muutostyön kesto max. 1 työpäivä. Mahdolliset lisähinnat osille näet hinnastosta.
Jokaiselle Bromptonin ostajalle järjestetään meillä yksityinen luovutushetki, jolloin pyörän toiminta ja ylläpito sekä paperit katsotaan rauhassa läpi.

Tässä meiltä heti varastosta saatavilla olevat Bromptonit sekä varastoon saapuvat pyörät toimituspäivineen. Jos et löydä juuri haluamaasi Bromptonia listalta, tiedustele toimitusaikaa sähköpostilla.
Kuvaa klikkaamalla näet tarkan kuvan pyörästä, varastotilanne päivitetty 14.08:

S2L NYC Edition. Valmistettu vain 1500kpl. NYC-kuosin Roll Bag etulaukku saatavilla. 1420€ 2017 New York City Edition esittelyvideo (Youtube)
S3E, väri musta/harmaa 1210€ saatavana myös L-versiona (kuvassa, lokasuojilla) 1280€ tai R-versiona (=lokasuojat+tavarateline) 1360€.
M3E, väri harmaa/musta 1210€ saatavana myös L-versiona (kuvassa, lokasuojilla) 1280€ tai R-versiona (=lokasuojat+tavarateline) 1360€.
M3E, väri musta 1210€ saatavana myös L-versiona (kuvassa, lokasuojilla) 1280€ tai R-versiona (=lokasuojat+tavarateline) 1360€.
M3L, väri racing green/musta 1280€
M3L, väri lime/Musta, 1280€
M3L, Stardust Black (metallimusta, ei enää tilattavissa) 1530€
HUOM: Tähän pyörään Plixi-taittokypärä tai toinen rengaskerta (pistosuojattu Schwalbe Marathon Plus tai nastoitettu Marathon Winter) kaupan päälle!
M6L, väri lagoon blue/musta 1370€
M6E, väri racing green/harmaa 1300€ saatavana myös L-versiona (kuvassa, lokasuojilla) 1370€ tai R-versiona (=lokasuojat+tavarateline) 1450€.