Etsimme mielellämme juuri sinulle parhaiten sopivan Bromptonin ja annamme nopeasti arvion mahdollisesta vaihtopyörästä. Toimitustapoja on kolme:
-Omasta valikoimastamme (lista alempana) Bromptonien toimitusaika on lyhin ja optio-osat löytyvät hyllystä (esim. lokasuojat, satulaputki tai renkaat).
-Suomen varastolta toimitettavat pyörät saapuvat 1-2 päivän toimitusajalla ja varustelu onnistuu päivässä. Suomen varastosta saatavilla hyvä valikoima yleisimpiä malleja, esim. S2L, M3L, M6L, H3L, H6L. Muista, että voimme halutessasi muuntaa nämäkin pyörät nopeasti E-, L- tai R-versioksi.
-Tehdastilauksissa toimitusaika on normaalisti 6-8 viikkoa. Pyörä menee tehdastilaukseen käytännössä vain jos haluat titaaniversion, harvinaisemman värin/erikoismallin tai erikoisen 2-värisen pyörän. Jos epäröit mallivalintaa, katso Brompton Valintaoppaamme tai ota yhteyttä.

Varastopyöriin voidaan vaihtaa haluamasi välitys, satulaputki, satula, takajousi, renkaat sekä tietysti laukut. L-malli on mahdollista muuttaa R- tai E-malliksi ja päinvastoin. Muutostyön kesto max. 1 työpäivä. Mahdolliset lisähinnat osille näet hinnastosta.
Jokaiselle Bromptonin ostajalle järjestetään meillä yksityinen luovutushetki, jolloin pyörän toiminta ja ylläpito sekä paperit katsotaan rauhassa läpi.

Tässä meiltä heti varastosta saatavilla olevat Bromptonit sekä varastoon saapuvat pyörät toimituspäivineen. Jos et löydä juuri haluamaasi Bromptonia listalta, tiedustele toimitusaikaa sähköpostilla.
Kuvaa klikkaamalla näet tarkan kuvan pyörästä, varastotilanne päivitetty 12.12:

Brompton M3L, Racing Green/Red. Koeajopyörä pois 2019-mallien alta. Koeajopyöriämme ei vuokrata eikä lainata, niitä kokeilemalla lähinnä haetaan oikeata mallia(ajoasento) ja sopivaa vaihteistoa. Pyörällä ajettu muutama kymmenen kilometriä. Pyörään tulee ostajan haluama satulaputki ja takajousi. Brooks-satula, etulaukut tms. varusteet lisähintaan. Greenbike Tähtikäytetty (=takuu 2019 loppuun).
Uusi vastaava 1280€, tämä nyt MYYTY.
Brompton H6R Racing Green/Red. Koeajopyörä pois 2019-mallien alta. Pyörään tulee ostajan haluama satulaputki ja takajousi. Brooks-satula, etulaukut tms. varusteet lisähintaan. Greenbike Tähtikäytetty (=takuu 2019 loppuun).
Uusi vastaava 1450€, tämä nyt MYYTY.
Brompton P3L, -12% alennetulla välityksellä (tai vakiona). Ajettu koeajokäytössä vasta n. 6km, siispä hintaan sisältyy ilmainen sisäänajotarkistus 200km/3kk käytön jälkeen. Pyörään tulee ostajan haluama satulaputki ja takajousi. Greenbike Tähtikäytetty (=takuu 2019 loppuun).
Uusi vastaava 1280€, tämä nyt MYYTY.
M3L, Stardust Black (metallimusta). Vm. 2016, eli vanhemmalla ohjaustangon yläpuolisella vaihdevivulla. Ajamaton pyörä uuden takuulla: MYYTY (OVH 1530€)
S2L NYC Edition. Valmistettu vain 1500kpl. NYC-kuosin Roll Bag etulaukku saatavilla. Norm. 1420€, nyt MYYTY. 2017 New York City Edition esittelyvideo (Youtube)
S3E, väri musta/harmaa. 1210€ saatavana myös L-versiona (kuvassa, lokasuojilla) 1280€ tai R-versiona 1360€.