Autamme sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivan Bromptonin ja annamme nopeasti arvion mahdollisesta vaihtopyörästä.

-Koeajolla voit itse kokeilla eri varusteiden toimintaa ja löytää juuri sinulle sopivan varustekombinaation. Monet asiakkaat ovat todenneet koeajon säästävän tuntien turhan pohtimisen kotona. Ajotuntumaa ei voi kokeilla kuin ajamalla.

HUOM: Bromptonien toimitusaika meille on tällä hetkellä täysin tuntematon. Syinä Euroopan tilanne, Covid-19 ja Brexit. Emme voi luvata yhtään mitään ennen vuotta 2023.

-Suomen maahantuojan varastosta toimitettavat pyörät saapuvat meille 1-2 päivän toimitusajalla ja varustelu onnistuu päivässä. Saatavilla on ollut normaalitilanteessa hyvä valikoima yleisimpiä malleja. Voimme halutessasi asentaa lokasuojat, tavaratelineen yms. kaikkiin malleihin jos sopivaa ei heti löydy.
-Tehdastilauksissa toimitusaika oli normaalisti 6-8 viikkoa. Pyörä meni vanhoina hyvinä aikoina tehdastilaukseen käytännössä vain jos haluat titaaniversion, harvinaisemman värin/erikoismallin tai 2-värisen pyörän. Jos epäröit mallivalintaa, katso Brompton Valintaoppaamme.

Asennamme varastopyöriin haluamasi välityksen, satulaputken, satulan, takajousen, renkaat sekä tietysti laukut. Muutostyön kesto max. 1 työpäivä. Mahdolliset lisähinnat osille näet hinnastosta.
Jokaiselle Bromptonin ostajalle järjestetään meillä vielä yksityinen luovutushetki, jolloin pyörän toiminta ja ylläpito sekä paperit katsotaan rauhassa läpi.