Autamme sinua löytämään juuri sinulle parhaiten sopivan Bromptonin ja annamme nopeasti arvion mahdollisesta vaihtopyörästä.

-Koeajolla voit itse kokeilla eri varusteiden toimintaa ja löytää juuri sinulle sopivan varustekombinaation. Monet asiakkaat ovat todenneet koeajon säästävän tuntien turhan pohtimisen kotona. Ajotuntumaa ei voi kokeilla kuin ajamalla.

HUOM: Bromptonien toimitusaika on tällä hetkellä täysin tuntematon. Syinä Covid-19 ja Brexit. Emme voi luvata mitään varmaa ennen syksyä 2021!

-Suomen maahantuojan varastosta toimitettavat pyörät saapuvat meille 1-2 päivän toimitusajalla ja varustelu onnistuu päivässä. Saatavilla on ollut normaalitilanteessa hyvä valikoima yleisimpiä malleja, esim. S2L, M3L, M6L, H3L, H6L. Muista, että voimme halutessasi muuntaa nämäkin pyörät nopeasti E-, L- tai R-versioksi.
-Tehdastilauksissa toimitusaika on normaalisti 6-8 viikkoa. Pyörä menee tehdastilaukseen käytännössä vain jos haluat titaaniversion, harvinaisemman värin/erikoismallin tai erikoisen 2-värisen pyörän. Jos epäröit mallivalintaa, katso Brompton Valintaoppaamme tai ota yhteyttä.

Asennamme varastopyöriin haluamasi välityksen, satulaputken, satulan, takajousen, renkaat sekä tietysti laukut. L-malli on mahdollista muuttaa R- tai E-malliksi ja päinvastoin. Muutostyön kesto max. 1 työpäivä. Mahdolliset lisähinnat osille näet hinnastosta.
Jokaiselle Bromptonin ostajalle järjestetään meillä vielä yksityinen luovutushetki, jolloin pyörän toiminta ja ylläpito sekä paperit katsotaan rauhassa läpi.